Divin Estetic - Clinica de remodelare corporala si tratamente estetice
Simte-te stralucitoare, fii mereu atragatoare!

  Tratamente faciale

Radiofrecventa tripolara

   Radiofrecventa te ajuta sa scapi de riduri, de pielea lasata, de vergeturi si stratul adipos de la suprafata pielii si este una dintre cele mai noi si mai importante terapii inovatoare, non-invaziva, cu rezultate uimitoare. Radiofrecventa este un tratament revolutionar ce favorizeaza formarea de colagen prin intermediul unei incalziri in profunzime a pielii.

In ce consta?
Undele radiofrecventei actioneaza in profunzime, prin incalzire controlata stimuleaza fibrele de colagen, stimuland astfel formarea de fibre elastice noi, iar superficial imbunatatesc textura automata reducand ridarea. Tratamentul cu radiofrecventa este de scurta durata 6-8 sedinte in cadrul unui tratament facial si de 8-12 sedinte in tratamentul realizat pe alte suprafete ale corpului, cu pauze intre sedinte de circa 5-7 zile.

In lunile ce vor precede tratamentul procesele naturale ale corpului vor genera noi straturi de colagen mai bine organizate, mai groase cu o structura similara pielii unei persoane tinere. Durata unei sedinte este de 30 de minute.Care sunt avantajele?
Radiofrecventa face minuni in rezolvarea problemelor cum ar fi:

-piele flasca, estomparea ridurilor si tonifierea pielii

-regenerare, actionare atat la nivelul fetei cat si a oricarei suprafete a corpului

-in tratarea inestetismelor cum ar fi vergeturile si adipozitate localizata.