Divin Estetic - Clinica de remodelare corporala si tratamente estetice
Simte-te stralucitoare, fii mereu atragatoare!

  Tratamente corporale

Platforma vibratoare

   Una dintre cele mai placute si mai usoare metode de obtinere a unui aspect estetic cat mai placut al pielii, dar si o imbunatatire a elasticitatii si tonusului muscular este platfoarma vibratoare.
Specialistii Divin Estetic recomanda tratamentele cu acest aparat atat pentru problemele de circulatie cat si pentru infrumusetare.

Ce presupune mai exact platforma vibratoaretratamentul cu platforma vibratoare?
In ultimii treizeci de ani, studiile de specialitate au relevat faptul ca tratamentele mecanice cu vibratii exercita o actiune de stimulare asupra intregului organism, in special asupra sistemului neuromuscular si a celui osos.
Pana la un punct, vibratiile imita un fenomen natural, care este produs prin solicitarea fortei gravitationale a corpului.
Acestea induc contractii musculare, care sunt aparent pasive, insa au acelasi efect ca si antrenamentele fizice intensive.
Sedintele controlate de vibratii au un efect de intarire a musculaturii si rezultate benefice asupra intregului organism. Folosind vibratiile si avand o pozitie corecta pe platforma, se pot stimula diverse parti ale corpului uman pentru a obtine efecte la diferite nivele: muscular, metabolic, hormonal, vascular, osos, estetic si psiho-fizice.


Care sunt beneficiile tratamentului cu platforma vibratoare?
platforma vibratoare

-Imbunatatirea drenajului limfatic
-Imbunatatirea circulatiei sanguine
-Efect anticelulitic
-Accelereaza metabolismul
-Intareste musculatura
-Imbunatateste aspectul estetic
-Imbunatateste elasticitatea si tonusul muscular
-Stimuleaza productia de endorfine
-Imbunatateste coordonarea
-Imbunatateste forma fizica
-Calmeaza si reduce durerile
-Creste densitatea sistemului osos
-Imbunatateste mobilitatea