Divin Estetic - Clinica de remodelare corporala si tratamente estetice
Simte-te stralucitoare, fii mereu atragatoare!

  Tratamente corporale

Presoterapie

   Daca ai picioarele umflate, le simti grele si retii apa, Divin Estetic iti recomanda tratamentele de presoterapie!
Aceasta metoda relativ noua, care se face prin drenaj limfatic, foloseste o tehnologie avansata, atat pentru a trata vasele de sange si insuficienta sistemului limfatic, cat si pentru imbunatatirea urmatoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor, retinerea de apa.

Cum functioneaza presoterapia?
Aceasta metoda se bazeaza pe niste pantaloni care au 24 de camere. Se umfla separat fiecare camera in parte, pornindu-se de la degetele picioarelor in sus pana la nivelul bustului (glezna, genunchii, zona fesiera, abdomenul si bratele). Nu este recomandata persoanelor claustrofobe, datorita efectului de presare care este puternic, dar reglabil. Presoterapia este o procedura antistres, relaxanta, cu rezultate deosebite in slabire. O putem folosi in combinatie cu Radiofrecventa, Cavitatia si Platforma Vibratoare.

Ce zone pot fi lucrate cu ajutorul acestei metode?
Este strict pentru zona picioarelor, de la degetele picioarelor pana la muschii fesieri, zona abdominala si a bratelor. Care sunt efectele metodei si cata valabilitate au ele?
Efectele imediate sunt cele ale unui drenaj limfatic clasic, cu o scadere mica in centimetri (cel mult 2 cm) si iesirea la toaleta pentru eliminarea toxinelor.
Despre efecte de lunga durata nu se poate vorbi, deoarece doar singura presoterapia nu va va ajuta sa slabiti. Insa, in combinatie cu Cavitaia, Radiofrecventa, Platforma Vibratoare si o alimentative echilibrata poate avea efecte spectaculoase, combatand eficient si celulita.

Cum se deruleaza un tratament clasic de presoterapie?
Un tratament complet presupune 10 sedinte, efectuate cu regularitate cate 2-3 pe saptamana. Dupa care se va urma un tratament de intretinere, care consta intr-o sedinta sau doua pe saptamana.
Procedeul incepe prin infasurarea pacientei intr-o folie subtire pentru a asigura igiena personala (pentru a se evita contactul direct cu pantalonii de presoterapie). Acesti pantaloni se vor strange pe picior pe masura ce se vor umfla cu aer cele 24 de camere. Presiunea cu care se lucreaza este reglabila, in functie de cat suporta fiecare. Se efectueaza o miscare circulara care actioneaza de jos in sus.
Nu este recomandata in perioada menstruatiei, pentru ca organismul este mai slabit, sensibil si nu suporta stimulii exteriori.

Cat se slabeste in urma acestui tratament?
La nici o metoda nu se slabeste in kilograme, ci in centimetri.
Am avut cazuri in care unele persoane au reusit sa slabeasca in talie 12 sau chiar 22 de centimetri, dar numai cu ajutorul presoterapiei combinata cu Cavitatia sau Radiofrecventa. Nu creeaza dependenta, iar la intreruperea tratamentului nu va veti confrunta cu ingrasarea subita partilor tratate. Este o chestiune de intretinere, la fel ca alte tratamente cosmetice.

Care sunt contraindicatiile acestei metode?
La presoterapie nu exista contraindicatii. De exemplu, in cazul femeilor insarcinate, care nu pot folosi Radiofrecventa nici Cavitatia este foarte indicata presoterapia, evitandu-se insa zona abdominala.
In privinta precautiilor care trebuie luate in cazul altor metode inainte sau dupa urmarea acestora, in cazul tratamentului de fata nu este nevoie de asa ceva, deoarece este cea mai non-nociva metoda de slabit. Insa, este foarte important sa se tina cont de igiena.

Este chiar recomandat ca acest tratament de presoterapie sa fie efectuat in paralel cu cel de Platforma Vibratoare la care, de exemplu, dupa cateva sedinte se slabeste in centimetri.
Dupa o sedinta de Radiofrecventa sau Cavitatie este indicat sa te relaxezi cu ajutorul uneia de presoterapie eliminandu-se astfel toxinele topite.
Acest tratament se poate combina si cu sportul pentru a va mentine siuleta dobandita.

Crearea Preso Estetic Balance este rezultatul unei vaste experiente obtinute în urma numerosilor ani de colaborare cu doctori specializati în medicina sportiva, cu chirurgi plastici si fizioterapeuti.

Actiunea Preso Estetic Balance ajuta la îndepartarea excesului de lichide interstitiale, accelereaza returul venos si limfatic si duce la o relaxare generala a organismului pentru o îmbunatatire a starii de sanatate.
Pentru sportivi, Preso Estetic Balance este recomandat pentru o relaxare sporita a muschilor si pentru alinarea oboselii musculare cauzate de activitati atletice intense si ajuta la refacerea în urma accidentelor sportive.
ĂŽn domeniul esteticii, clinicile de chirurgie plastica folosesc IHAP118 pentru tratamentele pre si post operatorii pentru liposuctie.

Pentru ce probleme este indicat acest tratament?
Celulita ( “coaja de portocala” )
Reducerea volumului ( picioare, brate si tors )
Reducerea edemelor înainte si dupa liposuctie
Alinare pentru picioarele umflate si pentru durerea asociata cu insuficienta venoasa, cu obezitatea si cu statul în picioare prelungit
Alinare pentru dureri musculare si Relaxare si reducerea stresului
Tonifierea si netezirea Pielii