Divin Estetic - Clinica de remodelare corporala si tratamente estetice
Simte-te stralucitoare, fii mereu atragatoare!

  Tratamente corporale

Radiofrecventa hexapolara

   Fii frumoasa din cap pana in picioare si ofera-ti posibilitatea de a avea un corp de invidiat. Spune “nu” sanilor lasati, pielii lasate din jurul coatelor si a genunchilor dar si coajei de portocala ce iti acopera fesele si picioarele si apeleaza la cea mai noua tehnoogie de beauty din lume: radiofrecventa hexapolara. Aceasta tehnica conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata in interior problema.

Ce va recomandam
Tratamentele cu radiofrecventa hexapolara sunt ideale pentru:
• persoanele cu piele flasca: femei care au nascut recent, sani lasati, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor (recunoscuta pentru dificultatea cu care se remodeleaza)
• pentru refacerea conturului corporal in cazul celor afectate de inesteticul aspect de coaja de portocala
• pentru reintinerirea tenului si atenuarea efectelor imbatranirii: riduri, aspect matifiat, piele flasca Sub actiunea undelor de radiofrecventa temperatura creste pana la 40-42 de grade la suprafata pielii, in timp ce in interiorul tesutului tratat ajunge pana la 60-65 grade.

Rezultate radiofrecventa
Ceea ce este spectaculos in tratamentul cu radiofrecventa hexapolara este tonifierea conferita, care se poate observa inca de la prima sedinta, indiferent ca aplicam terapia facial sau corporal.
Unda de radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice.
La nivel facial se observa efectul de reducere a ridarii cutanate, imbunatatind vizibil textura pielii. Mai exact, atenuarea ridurilor si transformarea tenului intr-unul mai proaspat, intinerit si luminos.

Ce presupune aceasta tehnica?
Radiofrecventa inseamna pe scurt “tightening”: terapie prin care creste productia de colagen endogen – colagenul fiind responsabil de aspectul tonifiat, perfect intins al pielii.
La nivel corporal se manifeste printr-o profunda tonifiere, instantanee. Contureaza si redefineste liniile siluetei. Celulita dispare, aspectul de piele lasata este complet eliminate.
Actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase. Vorbim de o contractie gratie careia se remodeleaza straturile de grasime din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma.
Actiunea undelor de radiofrecventa continua si dupa incheierea sedintei: pacientul resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Efectul de tonifierea continua.

Tratamentul cu radiofrecventa hexapolara este recomandat pentru toate varstele, nu este invaziv si nu necesita perioada recuperatorie.