Divin Estetic - Clinica de epilare definitiva unisex
Stiri

Toamna-iarna, sezonul pentru epilarea IPL


16-09-2014

          Începe cursul și materia restantă este să terminăm odată pentru totdeauna cu părul incomod din anumite părți ale corpului, ca să nu spun de pe tot corpul. Dar pentru a promova această materie nu trebuie să recurgi la metode învechite care nu îți sunt de niciun ajutor. Reînnoiește-te, încearcă o tehnică mai modernă de epilare și începe cu dreptul noul sezon toamnă-iarnă, sezon perfect pentru epilarea cu IPL.

Începe chiar acum…

          Experții preferă această metodă. Și persoanele care își doresc să termine cu părul nedorit definitiv ar trebui să afle de această metodă.  Acum este momentul să începi cu un tratament de fotoepilare. Vei avea la dispoziție un an întreg să mergi la ședințe fără nicio grabă și la venirea verii vei fi pregătită să strălucești cu un corp de nota zece, suav și fără nici un fir de păr.

          După ce trece vara, trebuie să corectăm excesele și să terminăm cu posibilele griji. Trebui să câștigăm timp și să începem în forță. Tehnicile tradiționale de epilare nu ne mai ajută. Sunt incomode, constante, nesigure și ineficiente și fac din epilarea cu IPL cea mai bună opțiune pentru a atinge aceste obiective.

          Și raportul calitate preț este important. Clientele observă rezultatele în scurt timp și dacă decizi să continui în timpul anului vei vedea că aceste rezultate vor fi permanente. Vei obține o eliminare de aproximativ 90% a firelor de păr în zona în care te-ai epilat cu IPL. Dar doar atunci când mergi la un centru în care lucrează profesioniști specializați în acest domeniu.

Fără bronz…

          Dacă încă ai porțiuni de bronz pe piele, așteaptă până să te epilezi. Medicul estetician te va informa în această privință, dar este bine să știi dinainte, dat fiind faptul că pielea trebuie să-și recapete culoarea naturală.  Așa că trebuie să lași să mai treacă o lună de la expunerea la soare înainte de a recurge la o sesiune cu lumina intens pulsata IPL.

În caz contrar, riscul este:

1. ca rezultatele să fie ineficiente, dat fiind faptul că lumina intens pulsata acționează mai bine pe foliculul de păr cu contrastul unei pieli albe;  

2. să ai probleme cu pielea, dat fiind faptul că melanina  captează mai multă lumină și asta poate produce arsuri sau pete.

Acesta este motivul principal pentru care profesioniștii recomandă începerea unui tratament de epilare cu Lumina Intens Pulsata în sezonul toamnă-iarnă.