Divin Estetic - Clinica de epilare definitiva unisex
Stiri

Mergem la Romexpo!


23-09-2014

        Suntem foarte incantati sa va anuntam ca anul acesta participam la targul Romexpo. Am crescut foarte mult in cei 4 ani de activitate si consideram ca este timpul sa impartasim cu cat mai multi dintre voi ce am reusit sa facem pana acum si ce ne dorim sa facem in continuare!

        De 4 ani contribuim la fericirea clientilor nostri, usurandu-le viata si ajutandu-i sa-si recapete increderea.  Mii de clienți satisfăcuți sunt dovada profesionalismului și a succesului nostru. Oferim servicii de o calitate deosebită, personalizam tratamentul si nu facem rabat la calitate nici cand este vorba despre produsele folosite dar mai ales avem grijă să dedicăm fiecărui client în parte suficient timp pentru a garanta succesul tratamentului. Suntem constant la curent cu ultimele descoperiri din domeniu care aduc îmbunătățiri ale tehnicilor folosite în epilarea definitivă. Așa am reușit să ajungem unde suntem astăzi.

        Si pentru ca suntem un model demn de urmat, pentru ca avem succes si pentru ca facem ceea ce ne place ne-am gandit sa indraznim mai mult.

         Esti nemultumita la locul la locul de munca si vrei sa faci ceva care sa conteze cu adevarat?

Iti doresti sa ajuti oamenii si sa faci lumea mai frumoasa?

Iti doresti propria ta afacere, din care sa obtii profit rapid, usor si fara riscuri?

Vino la Romexpo si afla mai multe despre cum poti avea afacerea la care ai visat! Ne gasiti in Pavilionul C4, standul numarul 6 in perioada 25-28 Septembrie 2014!