Divin Estetic - Clinica de epilare definitiva unisex
Stiri

Punctele negre sunt istorie!


09-09-2014

         Uita de invechita metoda prin care iti scoteai punctele negre cu mana. Nu faci altceva decat sa iti traumatizezi pielea. Iar daca intr-un centru de infrumusetare obisnuit, cosmeticiana iti propune varianta traditionala, si pregateste baia de aburi, te asigur ca nu ai nimerit pe maini bune. Nu in 2014.

Microdermabraziunea este un procedeu nechirurgical, ce se practica frecvent in cabinetele de infrumusetare din Europa, o metoda de curatare non-invaziva a epidermei printr-o exfoliere blanda si eficienta, pregatind-o pentru absorbtia completa a tratamentului specific.

Protocolul tratamentului de microdermoabraziune

Pasul 1: Curăţarea şi exfolierea tenului. Terapeuta foloseşte un capat special cu particule de diamante special si cu ajutorul căruia se deschid porii şi înlătură orice urmă de machiaj sau celule moarte. Senzaţia e ca şi cum faţa ţi-ar fi periată.

Pasul 2: Peeling. Majoritatea peeling-urilor cauzează senzaţii neplăcute de mâncărime ale pielii. Nu şi în cazul microdermoabraziunii. Porii sunt astfel curăţaţi de impurităţi, fără ca tenul să fie iritat sau lezat.

Pasul 3: Extracţia punctelor negre se face automat, cu ajutorul unui vortex, care acţionează ca un vacuum, care curăţă şi elimină impurităţile pielii in timpul peeling-ului propriu zis.

Pasul 4: Aplicarea serumului. Vortex-ul contribuie şi la introducerea în piele a tuturor principiilor active continute de serumuri si creme, toate alese special pentru timpul de ten pe care il tratam, stimuleaza circulatia sanguina si procesul natural de producere a colagenului si elastinei.

În urma terapiei, tenul rămâne curat, catifelat şi radiant, fără a exista riscul să dezvolte alergii.

Acum, tratamentul este si mai accesibil! 2 + 1 GRATIS este oferta speciala disponibila in toate centrele DIVIN ESTETIC! Va asteptam cu drag!