Divin Estetic - Clinica de epilare definitiva unisex
Stiri

Cum combati celulita?


26-08-2014

          Celulita este dusmanul numarul unu al doamnelor si domnisoarelor mai ales in timpul verii cand vrem sa aratam spectaculos la plaja sau la piscina.
          Piata cosmeticelor ne ofera o gama variata de creme ce ne promit combaterea celulitei si redarea fermitatii pielii, insa de cele mai multe ori acestea sunt destul de costisitoare si nu ni le permitem de cate ori avem nevoie de ele.

          Pentru ca noi recomandam cu caldura si incurajam prepararea acestor remedii chiar in casa, am descoperit cateva retete care contribuie eficient la combaterea si eliminarea celulitei inestetice.

         Masajul uscat se realizeaza cu ajutorul unei perii speciale pentru masaj sau cu un burete sau o manusa lufa. Acest masaj trebuie sa fie foarte energic si sa nu dureze mai putin de cinci minute pe fiecare zona in parte. Se realizeaza de sus in jos pentru a reda fermitatea pielii si pentru a eficientiza tratamentul impotriva celulitei. Este recomandat ca masajul sa se realizeze in fiecare zi pana cand se ajunge la rezultatul dorit.

        Zatul de cafea este cunoscut pentru proprietatile lui magice asupra pielii si asupra organismului. Detoxifiaza, hidrateaza, revitalizeaza si mai ales, lupta cu succes impotriva celulitei.

Pentru realizarea acestui scrub este nevoie de o jumatate de cana zat de cafea, 2-3 linguri zahar brun si cateva linguri ulei de cocos. Se maseaza energic zonele cu probleme si se clateste cu apa si sapun pentru a elimina excesul de ulei de cocos. Acest masaj se poate realiza in fiecare zi fara avea un efect negativ. Aceast scrub va hidrata pielea si ii va reda elasticitatea pierduta.

        Hranirea pielii este un al factor important atunci cand vrem sa combatem celulita. Hranirea pielii se realizeaza prin aplicarea cremelor hranitoare, nutritive, care ajuta la refacerea tesuturilor pielii.
Poate credeti ca un consum de apa corect nu are nicio legatura cu tratamentul pentru combaterea celulitei. Hidratarea corecta a tesuturilor incepe din interios si se termina la exterior, asa ca nu trebuie sa uitam de cei 2-3 litri de apa consumati zilnic.

Asa ca, haideti sa combatem celulita acasa, de firele de par nedorite de ocupam noi si asa o sa aveti o piele absolut perfecta!