Divin Estetic - Clinica de epilare definitiva unisex
Stiri

Care sunt diferentele intre crema hidratanta si cea nutritiva?


12-08-2014

           Tenul fiecareia dintre noi este diferit, cu nevoi particulare. Tenul poate fi mixt, uscat, gras, cuperozic, sensibil, alegic, acneic si asa mai departe si tocmai de aceea fiecare femeie are nevoie de o ingrijire diferentiata.

         Este foarte important sa cunosti nevoile tenului tau si mai ales cum sa il ingrijesti adecvat. Evitand greselile in alegerile pe care le faci zilnic, previi agravarea unor simptome ale tenului si imbunatatesti functiile celulelor tenului.

       Crema de fata este unul dintre cele mai folosite produse de infrumusetare care se gaseste in rutina zilnica a oricarei femei.

Care sunt diferentele intre crema nutritiva si crema hidratanta?

            Cremele hidratante – ce ar trebui sa stii despre ele

Cand ai tenul uscat sau deshidratat, poti alege o crema hidratanta care ajuta pielea sa isi mentina umiditatea. Se recomanda sa folosesti cremele hidratante pe timp de zi, aplicandu-le inainte de a iesi din casa, dar si seara inainte de culcare.

Formand o pelicula fina la suprafata pielii, cremele hidratante impiedica pierderile de apa si protejeaza tenul impotriva agresiunii factorilor de mediu, cum ar fi soarele, vantul, praful, fumul, ceata etc. Prin urmare, tenul tau este hidratat si protejat.

         Cremele hidratante pot fi recomandate si altor tipuri de ten predispuse la pierderea de apa, de minerale si vitamine. Aceste creme actioneaza bland si confera o senzatie forte placuta la nivelul tenului. Pot fi utilizate ca baza a machiajului.

         Cremele nutritive – cu efect hranitor

Aceste creme aduc un plus de lipide si nutrienti tenului, reprezentand o hrana suplimentara pentru celulele pielii.

Avand un continut ridicat in lipide, aceste creme sunt recomandate in special persoanelor cu ten uscat, sensibil sau care isi doresc o hidratare mai intense.

Acum, e timpul sa alegeti exact ce vi se potriveste!