Divin Estetic - Clinica de epilare definitiva unisex
Stiri

Experienta Romexpo - Multumiri, concluzii si un mare pas inainte!


30-09-2014

 

           Dorinta de a ne prezenta la Romexpo, o aveam de foarte mult timp dar nu am putut sa o realizam pana in acest an. Insa, implinim 4 ani pe piata din Romania si am considerat ca trebuie sa facem un efort, si va asiguram ca efortul a fost foarte mare, si sa ne prezentam la Romexpo. Astfel, am reusit sa prezentam in cea mai importanta expozitie de frumusete din Romania, idea de afacere Divin Estetic si aparatul care de-a lungul celor 4 ani, ne-a adus satisfactii atat noua ca si terapeuti, cat si tuturor persoanelor care au venit sa-si faca tratamente si au plecat multumite de rezultate si rezolvandu-si  o problema care le preocupa de mult timp si anume pilozitatea. Tot ceea ce inseamna energia pentru Romexpo a fost o provocare, pentru ca pregatirile au insemnat multe ore de efort, de concentrare si de lucru in echipa astfel incat totul sa fie perfect in momentul prezentarii.

        Odata ajunsi in stand, ne-am dat seama ca munca noastra a fost o munca care ne-a dat satisfactie, totul a iesit perfect.  Atunci a fost momentul sa incepem promovarea, lucru la care am visat in ultimii 4 ani. Am visat sa ne facem cunoscuti si sa ducem modelul nostru de afacere la cat mai multe persoane din tara astfel incat serviciile de epilare definitiva si tratamente faciale cu lumina intens pulsata sa ajunga in toate colturile tarii. Am lucrat mult dar cu mult entuziasm, toata echipa noastra s-a detasat la Romexpo, au venit specialistii din toate centrele din tara, si am lucrat intr-un ambient extraordinar de placut, standul nostru emana energie si veselie si astfel nu ne-am dat seama cand a trecut timpul. Odata ajunsi la finalul programului eram extraordinar de obositi si ne dadeam seama cata energie am depus. Ne-a placut pt ca am vauzt cum toata lumea din echipa noastra era entuziasmata de pasul pe care l-am realizat, de faptul ca toata lumea este incantata de serviciile pe care le ofera centrul nostru. Tinand cont de faptul ca lucram direct cu clientii, rezultatele pe care le obtinem si cu multa dorinta ca acest sistem sa fie preluat si toate serviciile ajunga la cat mai multe persoane din tara, am vorbit cu pasiune despre ceea ce facem.

         Dupa toate cele 4 zile de expozitie, daca facem un bilant, ne dam seama ca ne bucura faptul ca foarte multe persoane sunt interesante de epilare definitiva si fototerapii cu lumina intens pulsata, multi ne-au cerut carti de vizita pentru centrele noastre din tara ca sa mearga sa-si faca tratamentele dar mai ales, lucrul care ne-a bucurat si mai mult, a fost faptul ca o multime de intreprinzatori, care ori au centrele lor de infrumusetare proprii ori se gandesc sa-si deschida un centru de infrumusetare, au venit sa se informeze despre aparatul si afacerea Divin Estetic.  Am luat legatura cu ei pt deschiderea de noi centre si va invitam si pe voi sa veniti sa vedeti modelul de afacere si daca va ganditi ca ceea ce faceti azi, in momentul de fata, munca pe care o faceti, nu va satisface suficient, noi o sa va dam suficiente motive ca sa va deschideti un centru de epilare. Veti vedea satisfactiile atat personale, profesionale dar si  economice pe care o sa le obtineti.

         Ne-a fost greu, au fost 4 ani de munca dar in sfarsit am reusit sa facem un model de afacere care sa se adapteze si sa oferim persoanelor interesate, cum zic eu, un drum deja batatorit, o afacere in care sa ti spuna unde sa pui punctul si virgula, o afacere duplicabila pe care noi o oferim persoanelor interesate sa-si deschida centre in alte orase ale tarii cu dorinta ca Divin Estetic si serviciile sale sa ajunga la toate persoanele din Romania. Pentru mai multe informatii legate de franciza, de afacere si de serviciile noastre nu ezitati sa scrieti sau sa ne sunati.